Nowy rok 2007. Strona: 1

Nowy rok 2007 Dodano: 2006-12-28 13:16

Ja postanawiam , że od nowego roku posprzątam w piwnicy.

Dodano: 2006-12-28 13:28

No ja ambitniej troszke może bardziej niż troszke
Mam w planie być na bardzooooo wielu koncertach min. Wacken, zaczac organizacje koncertów w moim regionie, bo nędza niesamowita, organizacje najwiekszego dotąd koncertu u mnie w Piekarach, zacząć znów do porządku grać na garkach (za dużo pracy było i niedawałem rady) oraz najważniejsze zminimalizować spożycie alkoholu!!!!!!! zaznaczam zminimalizować a nie skończyć z tym hehehehe

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2006-12-28 13:32

Zminimalizować spożycie to znaczy do ili piw ?

Ja postanawiam jeszcze , że nie będe taki leniwy jak w roku 2006 i przestane handlować....

Dodano: 2006-12-28 13:33

Nie robie postanowień noworocznych. Uwazam, ze jesli zrobie sobie jakies postanowienie w środku normalnego tygodnia, najnormalniejszego miesiąca nie bedącego wcale początkiem Nowego Roku to moje postanowienie bedzie miało większą siłe "przebicia" Ludzie wciąz robia postanowienia noworoczne, zwykle co rok te same.Żaden szczególnie magiczny dzień...

W tym dniu nic sie nie kończy i nic nie zaczyna... wymieniasz jedynie kalendarz na nowy.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2006-12-28 13:39

nie robie, ale nie z powodow wymienionych przez mojego "przedwpisujacego sie"
Co do organizacji koncertow Fafal, powodzenia, bo to ciezki kawalek chleba.
;]

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

Dodano: 2006-12-28 13:40

Ja jedynie mam nadzieje , że rok 2007 nie będzie aż taki ch***y jak rok 2006

Dodano: 2006-12-28 13:45

Ja też nie robię postanowień. Od paru lat w nowym roku rzucam palenie a efekt jest jaki jest czyli zaden Chcę tylko porządniej wziąć się za gitarę ale nie wiem czy to rpzejdzie bo na razie i tak siedzę przy tym ile jestem w stanie, ostanio nawet przemeczyłem rękę A postanowienie olać budę żeby mieć czasu na granie to chyba żadna ambicja :wink: [/b]

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2006-12-28 13:52

Diabolek napisał(a):

Co do organizacji koncertow Fafal, powodzenia, bo to ciezki kawalek chleba.
;]

Wiem bo pare już zrobiłem i powiem że było całkiem nieźle ale teraz chce iść jeszcze wyżej i se dźwigam poprzeczke strasznie. Mam chyba na tyle cierpliwości i na tyle dobre kontakty że jestem pozytywnie do tego nastawiony. Pykło mi w wyborach dobrze znaczy nie mnie ale znajomi sie powkręcali do rady miasta i powiatu z tego jeden bardzo konkretny, ale czy to wystarczy hmmm okaże sie za pewien czas.
A co do tych piw GAD to myśle zejść z 10 na jedno posiedzenie w knajpie do dwuch tak minimalnie i powiedzmy z litra gorzoły na ćwiartecke to by było naprawde świetnie Musze poszczędzac bo kurde za dużo kasiory mi szło na te chlanie.

Dodano: 2006-12-28 13:59

No , ale fajnie jest tak sobie po wymyslać postanowienia na nowy rok bynajmniej po to aby mieć poco wlewać szampana w sylwestra.

Dodano: 2006-12-28 14:08

Przyznam sie bez bicia po ryju. to niesą żadne moje przyzeczenia noworoczne czy cos teges nie nie nie to od dłuższego czasu przemyślane inwestycje i plany :))

Dodano: 2006-12-28 14:13

Szampan w lewą łape fajka w prawą i ruszać z ekipą na podbój miasta.
O fajnie by było na sylwka zrobić taką wycieczke krajoznawczą.
gdyby jeszcze w moim miescie był burdel :D :evil:

Ah te marzenia......

Dodano: 2006-12-28 14:38

moje postanowienie noworoczne to rzucenie palenia co roku takie same może teraz się uda....?

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.